Печать

Balkan Pharmaceuticals PREGNOLONE (120 капс.)

Производитель: Другие бренды
Вес: KG
Наличие: В наличии
1299,00 MDL
Описание

 

Balkan Pharma Pregnolone. Acesta este un produs revolutionar pe piata suplimentelor care sunt destinate maririi secretiei de hormoni steroizi masculini.
Datorita retetei unice se diferentiaza de celelalte produse similare existente pe piata. Formula inovatoare contine urmatoarele componente:

Balkan Pharmaceuticals Pregnolone

TestoMix

Ashwagandha

Cu un rol important în medicina tradiţională indiană (ayurveda) şi multiple întrebuinţări, planta Ashwagandha este în primul rând un tonic pentru minte care, datorită proprietăţilor sale antidepresive şi antistres, ajută la îmbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii mintale.
Capacitatea pe care o are în calmarea sistemului nervos şi faptul că susţine funcţionarea normală a acestuia sunt aspecte ce recomandă planta în tratarea migrenelor, eliberarea de stres, combaterea epuizării nervoase, a dificultăţilor de concentrare şi nu în ultimul rând, prevenirea unor boli degenerative ale creierului. Alzheimer-ul şi boala Parkinson pot fi preîntâmpinate cu Ashwagandha întrucât planta are abilităţi foarte bune în stimularea producţiei de celule nervoase şi protejarea creierului de efectele dăunătoare ale mediului.

Studiile stiintifice au aratat ca ashwagandha are proprietati antiinflamatorii, antioxidante, detoxifiante, anti-cancerigene si antistres, ce reduc durerea si este de real ajutor in cazul insomniilor. De asemenea s-a demonstrat ca ashwagandha remediaza problemele muscolo-scheletice, cum este artrita sau reumatismul. De asemenea, planta are efect tonic in ceea ce priveste stimularea energiei – inbunatateste forta musculara, promoveaza vitalitatea, cresterea longevitatii si imbunatatirea vitalitatii si bunastarii organismului.

Avand proprietati antiinflamatorii, antistres si antioxidante, ashwagandha este indicata in cazul afectiunilor cardiovasculare. Aceasta intareste muschii inimii si contribuie la diminuarea nivelului de colesterol din sange, datorita proprietatilor hipolipemiante. Se recomanda de asemenea in diabet zaharat, deoarece poate reduce nivelul zaharului din sange, mai ales in perioadele de post.
Actiuni: previne imbatranirea, reduce hipertensiunea, reduce colesterolul, fortifica structurile nervoase, scade timpul de vindecare a ranilor, imbunatateste concentrarea si abilitatea mintala, creste calitatea spermei, tonic hepatic, creste rezistenta si forta fizica, oboseala cronica, deshidratare, displazie fibroasă (oase slabe), reumatism, tensiune si atrofiere musculara, dinti slabi, impotenta, imbatranire prematura, debilitate, senilitate, constipatie, pierderea memoriei, extenuare nervoasa, tulburari neurodegenerative, spermatoree, artrita, inflamatii, hipertensiune, ulcer.

MACCA (Lepidium meyenii)

MACCA este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea vitalităţii organismului.

Numită şi „Ginseng-peruvian”, MACCA este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de MACCA seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive, în statul Peru fiind cunoscută şi utilizată de peste 2000 de ani.

În medicina tradiţională maca era utilizată pentru creşterea libidoului la ambele sexe, îmbunătăţirea funcţiei erectile, creşterea fertilităţii şi apetitului sexual, mărirea vitalităţii şi eliminarea stărilor de oboseală şi epuizare.

Conţinut ridicat de proteine şi aminoacizi

Planta are un conţinut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginină, histidină, fenilalanină, treonină şi tirozină), glucosinolaţi (glucotropaeolin, m- şi p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A şi B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolină, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi graşi nesaturaţi, vitamine (B1, B12, C, E şi K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) şi ulei esenţial.

Actiuni: Stimulează funcţia sexuală, creşte libidoul, creşte spermatogeneza şi fertilitatea, îmbunătăţeşte funcţia erectilă, amplifică ovulaţia şi apetitul sexual, revitalizant, regenerant, adaptogen. Contribuie la: amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian; normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; mărirea libidoului; îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului; reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj; îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

YTE (extract de embrion de ou)

Numeroase studii au confirmat YTE oferă o multitudine de beneficii potentiale de sanatate, inclusiv stimulează funcţia sexuală si creşte libidoul, o creștere remarcabilă energie și rezistență, un impuls in forta musculara pentru sportivi, și sentimentul de bunăstare.

Energie suplimentară și rezistență

YTE folosit ca energie suplimentară și rezistență este ideal pentru persoanele care se confruntă atât cu provocări fizice și mentale de zi cu zi. YTE va ajuta să obțineți mai mult efect al activității fizice, inclusiv o recuperare mai rapida dupa munca grea. YTE, de asemenea, îmbunătățeste nivelul de energie și crește rezistența, ambele imperative deosebit de importante pentru gestionarea generală a vârstei.

Floarea pasiunii

Crisina este un bioflavonoid extras din Floarea pasiunii (Passiflora caerulea). Este, de asemenea, găsit în mușețel. Crisina este disponibil ca un supliment pentru culturism și este comercializat ca un nutrient, care poate ridica nivelul de hormoni steroizi masculini.

Este bine cunoscut faptul că transformarea hormonilor steroizi masculini în estrogeni poate provoca dezvoltarea țesutului mamar la bărbați (ginecomastie). Această problema apare mai ales în cazul în care se folosesc steroizi anabolizanți. Prin urmare, ar trebui să fie consumati compusi anti-estrogeni.

Crisina este un compus anti-estrogen cu urmatoarele proprietati:

Imbunatateste echilibrul hormonal masculin – echilibreaza raportul hormoni steroizi masculini/estrogen prin sustinerea unui nivel normal de hormoni steroizi masculini, ajuta la reducerea actiunii enzimei aromataza care catalizeaza conversia hormonilor steroizi masculini in estrogeni reduce proteina DAX-1, ce reduce sinteza de hormoni steroizi masculini determina cresterea libidoului imbunatateste calitatea lichidului seminal.

Saw Palmetto

Extractul de Saw Palmetto are constituenți activi care ajută la prevenirea conversiei hormonilor steroizi masculini in dihidrotestosteron (DHT). DHT este compus care este responsabil pentru pierderea parului, acnee și alte efecte secundare nedorite ale utilizarii intense de steroizi. Pe scurt, mai puțin DHT in organism inseamna mai multi hormoni steroizi masculini, fara efecte secundare.

Saw Palmetto are efect anti-estrogenic.

Bee Cocktail

Este un produs obţinut tot din larve de trântori aflate în ziua a 7-a de dezvoltare, dar care este obţinut printr-o tehnologie net superioară, deoarece păstrează intacte proprietăţile celulelor larvare: enzimele (la vremea aceea nu se ştia de suprapunerea lor cu enzilele umane). S-a reuşit pastrarea acestor proprietăţi într-o capsulă gelatinoasă în care sunt toţi parametrii din alveola albinei (pH, antioxidanţi, substanţe antibacteriene şi respectiv stabilitate în timp – peste 2 ani).

Studiile clinice au confirmat de-a lungul timpului de ce este în stare acest produs, mai ales în forma perfect naturală.

În compoziţia produsului Bee Cocktail – capsule moi – Balkan Pharmaceuticals a folosit în afară de larva propriu-zisă şi ulei de cătină – produs original obţinut printr-un procedeu ce menţine toate enzimele necesare – ulei de in şi biomasă de spirulina.

Uleiul de cătină conţine, în principal caroteni, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, produşi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare, lecitine sub formă uşor asimilabilă, acizi graşi nesaturaţi, în special acidul γ-linolic, precursor al prostaglandinelor. El este un tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice.

Seminţele de in conţin ulei sicativ (37 – 43%) cu indice de iod 168 – 192, substanţe extractive neazotate (22%), celuloză (5,5 – 8,8%), substanţe minerale (3,5 – 3,8%). Uleiul din seminţe de in conţine de 2 ori mai mulţi acizi graşi omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţiali omega 3 şi om